loading...

Nu är det dags!

Ja, nu är det dags för en ny fas i mitt liv och du är hjärtligt välkommen att följa med på min resa.

 

Välkommen till hemsidan för mina böker "Övergången En Utmaning" och Ur Energin.Tanken är att det skall komma fler böcker under min livstid och jag arbetar redan på bok nummer fyra. Ur Energin är fördjupning av första boken men i samma enkla grundton och med Haifar som vägledare & mästare.  Du kan redan nu läsa några rader från boken under "Biografi" och tanken är att det ska komma fler små framtida "teasers" från både bok fyra samt tre som kommer att skrivas sist.

 

På sidan "Livfullt" kan du som gäst också vara delaktig med dina frågeställningar gällande min nuvarande bok men också för de kommande böckerna. Tanken är att sidan ska vara levande genom att ni skriver om era funderingar och jag ger mina svar som givetvis är länkade. Tänkvärda rader kommer också att finnas med under livfullt.

Ni kan också skriva er egen bokrecension under fliken "Läsaren Reflekterar" och då blir den publicerad för alla att ta del av, ni kan också bara skicka den till mig som en privat reflektion.

Att få feedback från er läsare är något som uppskattas av mig och som när mig under alla ensamma dagar i skrivandet med den nya boken.

 

Under Nyheter kan ni läsa det senaste om föreläsningar, boksigneringar, kommande boksläpp samt media reportage mm.

 

Varmt välkommen att se dig runt och tack för din tid.

 

UTFÖRSÄLJNING PÅGÅR