loading...

Övergången En Utmaning

Så heter min första bok som tog mig nära fyra år att skriva och började innan min andra livskris, skilsmässan.

Att både genomleva det känslomässiga uppvaknandet till hemmets kontakt samtidigt som jag fysiskt upplevde en inre berg och dalbana i kärlekslivet är en resa i sig själv.

Visst fick skrivandet sig en törn då och då men med facit i hand, så förstår jag att båda händelserna i mitt liv hängde ihop och var beroende av varandra för kunna lyckas var för sig.

Boken skulle aldrig blivit skriven om jag fortfarande hade levt med min tidigare fru. Inte för att det var något fel på henne utan på att vår gemensamma utveckling nått ett vägskäl i livet. Det var dags för oss att gå vidare på var sitt håll. Jag kan bara tacka henne idag för allt hon gjort för mig och oss under vårt äktenskap och som hon fortfarande gör med vår son.

Under långa perioder i mitt skrivande av boken så förstod jag inte hur jag skulle få ihop det till en slutprodukt.

Jag gjorde som man sa till mig från hemmet men mitt fysiska kontrollbehov gjorde sig ständigt påminnt inombords. Tålamodet fanns inte alltid med mig samtidigt som jag försökte att forcera skrivandet med ett sämre humör och inget skrivet som slutresultat för den gången.

Fick ständigt höra från min Rektor/Vägledare i hemmet att allt har sin tid och med tiden så ser du hur allt faller på plats. Att vara ett redskap för hemmet är inget nytt för mig, då jag ger medial rådgivning till klienter som kommer till mig och där man ser slutresultatet direkt efter slutfört uppdrag.

Med boken kunde det gå långa perioder under vilka jag inte förstod innehållet i det jag skrev och än mindre kunde se sambandet. Så visst har jag lärt sig mycket nytt under resans gång med skrivandet av boken och vill ge ett smakprov från boken.

 

"

Det är kärleken du ska skriva om kärleken till alla och allt.
Boken är en kärleksförklaring till livet i den fysiska världen och till hemmet efter avslutat fysiskt liv. Boken ska bygga en bro av förståelse och tillit till er alla i den fysiska världen. För boken gäller oss alla oavsett religion, kön och ras, då vi alla kommer från samma hem. Kärleken finns för oss alla och i allting. Kärleken är vi.

Frågan mänskligheten har ställt sig i alla tider är om allting tar slut den dagen vi dör?
Svaret är självklart NEJ.
Vi lever vidare med all vår kunskap inom oss.
Vad skulle meningen vara med ett liv om man gick igenom alla dess strapatser och personligt växande för att sedan bara försvinna.

Hur ser då livet ut i andevärlden efter det fysiska på jorden?
Var kommer vi ifrån?
Vad är källan och hur fungerar den?
Varför är vi här?
Har vi alla en livsplan för vårt fysiska liv och varför måste vi förankra livsplanen hos det existentiella rådet?
Vad är en livscykel, hur lång är den och hur fungerar den?

Dessa frågeställningar och många fler tar boken upp på ett kärleksfullt och lättöverskådligt sätt. En bok som alla ska kunna läsa och ta del av innehållet utan att ha några förkunskaper, förutom ren nyfikenhet på sin egen andlighet och på livet efter detta.

 

"

Lycka till med din resa i det vi kallar för livet.

 

För beställning av boken klicka här.