loading...

tänkvärt är livfullt

 Låt oss nu fördjupa oss i själens uppbyggnad som jag tidigare utlovade. För att kunna förstå det så måste vi förklara uppbyggnaden av hemmets olika energinivåer.
Våra själar genomgår tre stadier i hemmet.
Från orb till entitet för att slutligen övergå till väsen och en del av Källan.

Den lägsta nivån för själen i hemmet kallas för orb stadiet.
Orber är de ljusa energifläckar eller bollar/klot som syns på era fotografier. Vissa av er kallar dem för ljusfenomen men det är fria själar på besök. Dessa energier kommer att öka och bli allt vanligare i er omgivning i samband med att ni själva utvecklas som individer. Så visst kan ni alla resa till en fysisk plats om ni så önskar när ni befinner er i hemmet. Inte för att ni måste det utan för att ni önskar det. Inom dessa nivåer så existerar det en öppen frekvens som vi kommer att belysa mer i samband med att vi går igenom alla nivåerna här. I orb stadiet så ingår alltid fysiska inkarnationer på en planet och det behöver inte alltid vara er planet Tellus.
Orb nivån i hemmet sträcker sig från nivå ett till nivå sex. Alla individer i hemmet bär på tre redskap inom sig som kommer att utvecklas i hemmet under vederbörandes växande samt utmaningar. För alla själar i hemmet går vidare och utvecklas inom sin nivå. Hemmets skola är betydligt mjukare samt behagligare för alla och brukar också vara ett återhämtande efter avslutade liv.

Dessa tre redskap är.
Känslospråket, Bildspråket/Symbolspråket samt Talspråket/Tankens kraft.

Vi kommunicerar med tankens kraft och använder därför både känslor, bilder samt inre hörsel av ord, meningar och tankar. Denna beskrivning är självklart en förenkling av rådande verklighet för att lättare kunna beskrivas rent logiskt för er alla. Samtliga individer befinner sig i en ständig kärleksenergi som råder i hemmet och som är en del av känslospråket för samtliga rådande nivåer.

Mötesplatsen - Nivå 0.
Är ingen nivå där vi som själar utvecklas eller existerar rent tekniskt när vi är i hemmet. Det är det vi kallar för Mötesplatsen och där ni fysiskt bundna själar till en kropp kan besöka oss utan att ta skada av det. Ni gör det via meditation samt när ni sover och er själ är hemma på besök. Möteplatsen är en enorm plats med mängder av olika sexkantiga utrymmen, likt en enorm bikaka som svänger likt en sfär. Det går en tunnel i mitten av bikakan från pol till pol. Det är det som ni på er planet kallar för tunneln vid övergången till hemmet efter er fysiska kropps död. I ena änden av mötesplatsen öppnar sig tunneln som leder vidare till ankomsthallen i andra änden av bikakan som bara kan aktiveras vid en övergång eller vid en fysisk kropps kollaps där livsuppehållande utrustning håller individen vid liv. Väl framme vid ankomsthallen blir du mottagen av de själar som du en gång varit fysisk med och då finns det ingen väg tillbaka till kroppen du precis har lämnat. Många av er hamnar allt som oftast på mötesplatsen under koma tillstånd och uppfattar därför inte själva övergången samt tunneln över, då ni aldrig har brutit silvertråden med er fysiska kropp och själ (Se mer i Övergången En Utmaning sidan 122).

# Ur Energin # 150424
 ∞

Inget i livet är av ondo utan snarare av godo men med en bitter smak av utmaning för er alla.//Haifar® 2010

 ∞

 

Med kunskapen kommer tysnaden och djupet i dina ögon// Haifar ®2010

 

 

Älska mig och du får tusenfalt åter men avsaknaden av din kärlek tar död på oss båda//Haifar® 2010

 

 

Inget ont kan komma från ljuset utan på grund av avsaknaden av ljus kan det upplevas som mörkt och ondskefullt.//Haifar® 2010

 

 ∞

 

Vi är alla så lika men ändå så olika att vi är helt unika.//Haifar ®2011

 

 

Blinka lilla ängel där och visa världen vem du egentligen är.
Blinka lilla ängel här och sprid din kärleksfulla atmosfär till alla levande som sorgen i hjärtat bär.
Blinka lilla ängel och sprid din livsglädje till de som en gång var som du.
Blinka, så att de ser ditt ljus och förstår att du äntligen är här nu.
Blinka, blinka på av allt vad du förmår och läka alla så att de förstår.
Att RIKTIGA ÄNGLAR kommer och går, år efter år......//Haifar® 2012

 

 ∞

 

För att förstå sin sanningen krävs det alltid hårt arbete men för att
acceptera andras sanning krävs det ingenting.//Haifar® 2012

 

 

Ilskan är en känsla som är obekräftad men vid bekräftelse övergår
den till kärlek.//Haifar® 2012

 

 

Att vara ett original är att känna sig själv.

Att kopiera någon annan är att fly från sig själv.//Haifar®2012

 

 

Jag samlar inte pengar på hög utan jag samlar på upplevelser i mitt fysiska liv och det är endast med dessa som jag skapar min rikedom för all evighet i hemmet.//Haifar ®2012

 

 

Att vara ett original är att utveckla samt berika sin omgivning.//Haifar ®2013